добре че в Варна още няма такива студове че аз както съм свикнал само на ръчна ама като позастудее още ще взема да се отучвам от навика с ръчната
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ръчната ми хвана настинка
Collapse
X
-
Колеги,за тая работа има графитна грес,цинкова грес,моликот и оръжейна смазка.Сваляте маншончетата,тъпчете с каквото сте намерили и раздвижвате жилата да се разнесе смазката добре.Аз моята си я дърпам редовно.Ако оставите нещата така,много скоро ще се наложи да сменявате въжетатаНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от xapu Покажи съобщениеПросто и трябва топлина като я пуснете по наклон ще се нагреее и ще си отпусне не е болка за умиранеКак си представяш да се пуснеш по наклон с блокирали задни колела?! Да не говорим пък, ако има сняг или лед...
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениена тебе явно не ти е замръзвала, щом така говоришКак си представяш да се пуснеш по наклон с блокирали задни колела?! Да не говорим пък, ако има сняг или лед...
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеПо добре не я дърпайте че аз съм стигал и вестници да паля отдолуИзлагация си е, но съм спокоен поне
За да онагледя за какви наклони става дума, ще кажа само, че деу ланос с на 200к км двигател, паркирано на същите места и оставено само на скорост, похлъцва по баирчето надолу леко-полека_______
146 JTD - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениена тебе явно не ти е замръзвала, щом така говоришКак си представяш да се пуснеш по наклон с блокирали задни колела?! Да не говорим пък, ако има сняг или лед...
Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеТова е вариянт, но понеже и аз живея на улица с доста добър наклон а не ми се занимава с павета то просто спирам винаги много близо до бордюра и завивам гумите към него, така съм спокоен._______
146 JTD - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от emilio Покажи съобщениеНа мен ми се случи миналата седмица в Мийковци - като падна снега, та на сутринта - познайте защо хората, които бутат колата на снимката по-долу са застанали от двете й страни /нелогично на пръв поглед/
А пък на всички за това жило.. не само Алфите им блокира в студа.Това става на мн други автомобили.Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
А аз никога не дърпам ръчна зимата за да не замръзне, но имам един друг проблем. Просто ми замръзва скоростния лост и няма мърдане, за да я освободя от скорост. След като я напече се оправя. Става дума не за Алфата, а за Фиата, но все пак да споделя...
Comment
Comment